NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsasında 20 yıla yakın bir süredir genel sekreterlik görevini yürüten Uğur Aydoğan, seçimlerin ardından yaşanan gelişmelerin ardından görevine kaldığı yerden devam edecek.

Ülkemizin son yıllarda görüp göreceği en ilginç seçimlerden birinin yaşandığı Ticaret Borsasındaki seçimler esnasında Borsa eski başkanı Tuncer Gök ile yaşanan tatsız bir tartışma nedeniyle istifanın eşiğine geldiği, istifa dilekçesi mevcut yönetim kurulu başkanı İbrahim Salaş tarafından yırtıldığı belirtilen Borsa genel sekreteri Uğur Aydoğan’ın hafta başından itibaren yeniden görevine döneceği belirtildi.

Düzenlediği basın toplantısında konuyu kendisine soran gazetecilere, “Genel Sekreterimiz Uğur Bey görevine devam edecek. Meclisimizde, yönetimimizde bu kararın arkasında. Hafta başından itibaren yeniden görevine başlayacak. Kendisi izinliydi” cevabını verdi.

Borsa genel sekreteri Uğur Aydoğan’ın görevine dönmesi ile birlikte Aydoğan kardeşlerin genel sekreterlik serüveni de devam etmiş olacak. Ticaret ve Sanayi odası genel sekreteri olan İsmail Hakkı Aydoğan’ın Arif Parmaksız’ın yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilmesiyle görevine devam etmesi kesinleşirken, öte yandan Ticaret Borsasının ilimizde kuruluşundan bu yana görev yapan borsa genel sekreteri Uğur Aydoğan’da 4 yıllığına görevlerine devam edecekler.