AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen “Çözüm Süreci”  konulu konferansa katılmak ve bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, Teşkilat Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Kazım Sunar’dan brifing aldı.

İl binası önünde İl Başkanı Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Belediye Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, parti yöneticileri ile bir süre görüştü.

AK Parti İl Başkanı Sunar, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’de yaşanan gelişmeler hakkında Bakan Şimşek’e bilgiler aktardı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, her şeyi ile uyumlu bir çalışma yöntemi ortaya koyan Nevşehir’i oldukça başarılı bulduğunu belirterek, “Nevşehir’de Valisi’nden, Milletvekillerine, İl Başkanından Belediye Başkanına kadar büyük bir uyum ve çalışma gayreti var bu Nevşehir açısından büyük bir önem arz etmektedir. Bilindiği gibi Nevşehir turizm açısından önemli bir yere ve potansiyele sahip, turizmin şehrimizde daha da güçlenmesi için böyle bir birlik ve beraberlik ruhu ,başarının ortaya çıkması için yeterli olacaktır. Biz her dönem olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de bizi ilgilendiren projelerle ilgili olarak Nevşehir için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, ziyaretin anısına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e Avanos toprağından yapılı çini tabak hediye etti.