Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri , Cumartesi günü Nevşehir Lykia Lodge Otel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu.

Törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat,NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce,NTSO Yönetim Kurulu üyeleri,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz,MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu, Ombudsman Av. Mehmet Elkatmış, SP Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, Merhum Lider Necmettin Erbakan ın damadı Mehmet Altınöz, İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ile İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel,TRT1 Kanal Koordinatör Yardımcısı Zakir Memişoğlu,Sanatçı Nuri Alço,Beyaz TV Dinamit Latif Şimşek,TRT den Tahir Uzun,Çok sayıda Belediye Başkanları,Daire Müdürleri,STK temsilcileri,İş Adamları,Turizmci,Basın mensupları ve Belçika’dan, Musul Kerkük’e, Azerbaycan dan İngiltere ye İskoçya Sivas tan Şanlı Urfa ya,Ölü Deniz’den Ankara ya,İstanbul dan Bor’dan Kayseri ye Çok sayıda yurt içi ve yurt dışından davetli konuklar yer aldı....

Yılın Siyasetçisi Ödülü seçilen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ödülleri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan tarafından Başbakanımız Erdoğan’a teslim edilmek üzere Nevşehir AK Parti İl Başkanı Av. Kazım Sunar a verildi.

Geleneksel olarak düzenlenen "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri"nde, "Yılın En İyi Haber Ajansı" ödülü İHA, CİHAN ve Anadolu Ajansına Yılın en başarılı yerel gazeteci ödülü Ali Çamur’a verildi.

 Lykia Lodge Otel'de bu yıl yedincisi gerçekleştirilen "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri", Zirvesi düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Spor,sanat, siyaset, bürokrasi, iş dünyası, yerel yönetimler ve haber ajansları gibi 50 dalda ödül verilen gecede, "Yılın Devlet Adamı ve Siyasetçisi" ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Yılın Devlet Adamı" ödülü Kamu Denetçisi Av. Mehmet Elkatmış'a, "Yılın Valisi" ödülü Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’a,Yılın Bürokratı Nevşehir İş kur müdürü İlhan Temel’e,Yılın Kaymakamı Ödülü Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz a, "Yılın En İyi Derneği Gör-Bir Derneği,Yılın Gurbetçi Derneği Şander Şanlı Urfa Derneğine, Yılın En İyi Tartışma Programı Dinamit Latif Şimşek Beyaz TV’ye,Yılın Anadolu Magazin STV Maceracı Yapımcısı Mehmet Halil Gözüm’e,Yılın Belgeseli TRT Haber Ömür Dediğin ile Zeliha İlhan Doymuş’a,Yılın Sabah Kuşağı Programı Müge Anlı Tatlı Sert ATV’ye,"Yılın En İyi Televizyon Kanalı" ödülü TRT 1'e, "Yılın En İyi Spor Programı" ödülü Beyaz TV Beyaz Futbol Ertem Şener’e,"Yılın En İyi Dizisi" ödülü "Karadayı " dizisiyle ATV, "Yılın En İyi İşadamı" ödülü NEVSAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Öbekli'ye, "Yılın En İyi Kurumu" ödülü de İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanlığına, Kapadokya Tanıtım elçisi Ödülü Ömer Nair ve Mustafa Durmaz a, Yılın En Başarılı Eğitim Kurumu Lara Kolejine,Yılın Sporcusu Ödülü Veysel Cihan’a,Spora katkı dalında Nevşehirspor GK Başkanı Necmi Cantekin’e,"Onur" ödülü ise İş Adamı Ekrem Nurlu’ya,Yılın Başarılı Yatırımcıları Ödülleri İnşaat Sektöründe Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’a,Sultan Ecem ile Anka Tohumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnan’a,Sanayi dalında OMS Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman’a,Turizm dalında Yakup Dinler ve Güray Tüysüz’e, verildi. Gecede, "Yılın En İyi Büyükşehir Belediyesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Yılın En İyi Şehir Belediye Başkanı Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanı Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü,Yılın en İyi Belde Belediye Başkanı Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit’e,Yılın farklı Dallarında Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu’na, Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan,Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’ya,Ölü Deniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’a,Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan’a,yılın en iyileri ödülleri  takdim edildi.

Başbakan Erdoğan'a Anadolu'dan Yılın Siyasetçisi Ödülü