Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birlik ve beraberliğimize kasteden terör örgütü FETÖ’n hain darbe girişiminin dördüncü yılında olduklarına dikkat çeken Başkan Çiftci, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek sokaklara, meydanlara çıkan, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan insanlarımız o gece kirli hesapları bozarak bir destan yazdı. Demokrasiye ve Türkiye’n aydınlık geleceğine sahip çıkarak, kanlarını, canlarını ortaya koydular. Milletin silahlarıyla milletin vurulduğu o gece onlarca şehit verdi Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenler Allah’ın izniyle bu imkana bir daha asla kavuşamayacaktır.
Rabbim yüce Türk milletine böyle kara günler bir daha yaşatmasın. 15 Temmuz gecesini unutmamak, gelecek nesillere demokrasi ve milli iradenin önemini daha iyi anlatabilmek hem toplumsal hem de bireysel hafızamızı da diri tutmak adına 15 temmuz ruhunu sadece 15 Temmuzda değil yılın her günü diri ve canlı tutmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, demokrasi için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor… kahraman gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. "