Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonrası kendisine yardımcı olan tüm sağlık personeli ile arayan soran, geçmiş olsun mesajı yayınlayan tüm dostlarına teşekkür mesajı gönderdi..

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan,"12 Kasım Pazar günü geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayı, başta Nevşehir  İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay'a, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne, Hastane Müdürlüğü'ne, Yoğun bakım servisi çalışanlarına, Kardiyoloji Servisine, Anjiyo Servisine, Acil Servis çalışanlarına, Kardiyolog Uzman Dr. İsmail Şahin'e, Dr. İskender Ülkü’ye ve hastaneye bizzat gelerek ve telefonla arayarak beni yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Göstermiş olduğunuz hassasiyet, ilgi ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Karaaslan, sağlık durumu hakkında konuştu: 
Şuan Hastaneden taburcu olan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiğini, evinde istirahat ettiğini ve sağlık durumunun da iyi olduğunu söyledi.

FİB Haber Merkezi olarak Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan'a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Kendilerini biran önce aramızda görmeyi ve sıcak sohbetleri ile makamında kahvesini içmeyi arzuluyoruz.