Avanos Belediyesinin de üyesi olduğu Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğinin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Rize ili İkizdere ilçesinde gerçekleştirildi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğinin 04-07 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına ve “Yenilenebilir Enerjinin Meyve-Sebze ve Tıbbi Bitkilerin Kurutulmasında Kullanılma Olanakları Konulu Paneline”  Avanos  Belediye Başkanı  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Fatih ÇEKGELOĞLU katıldı.

 

Toplantıya Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğinin üyesi olan Belediyelerin Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğinin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının ardından “Yenilenebilir Enerjinin Meyve-Sebze ve Tıbbi Bitkilerin Kurutulmasında Kullanılma Olanakları Konulu Paneli"nde son yıllarda ülkemizdeki jeotermal enerjinin ve kaynaklarının sektörel olarak gelişimi ve kullanım alanlarına geniş olarak yer verildi.