Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Nevşehir halkının, ülkemizin ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

NTB Başkanı İbrahim Salaş'ın bayram mesajı şöyle: “Sevgi, kardeşlik ve dayanışma günleri olan Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke genelinde tam bir hayır yarışına dönen Ramazan bütünleşmesi ile ne kadar övünsek azdır.

Nevşehir’imizde Ramazan coşkusu her zaman bir başka güzel yaşanır. 

Hemşehrilerimiz bu Ramazan’da da kutlu ayın esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini evlerinde yaşamış, çevrelerinde yaşatmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmış, Ramazan ayını; dini, sosyal ve kültürel yaşamları için canlı bir dönem haline getirmişlerdir.

Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz. Bu güzel beraberlik ve kaynaşma günlerinde komşularımızı, yakınlarımızı, dostlarımızı ziyaret ederek sevindireceğiz. Yoksulların, yetimlerin, çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa neşe, zindelik ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.