Nevşehir belediyesi spor salonu 3.kademe antrenör ve Kickboks il temsilcisi İsmail KAYA Nevşehir Belediyesi spor salonunun kapısını FİB Haber'e açtı salon hakkında  bilgiler verdi .

KAYA; Nevşehir Belediye Spor Kulübü KİCKBOKS,MUAYTHAİ ve WUSHU  branşlarında lisanslı müsabık sporcu yetiştirmek amacıyla faaliyet gösteren bir tesistir.

Branş çalışmalarına yönelik olduğu için öğrenci ve çalışan sporcular olmasından dolayı akşam mesai bitimi saat 17:00 de açılıp 18 :00  de antrenmanlar başlayıp 20:30 a kadar devam etmektedir .

Salon içerisinde bulunan spor aletleri branş çalışmalarına uygundur sporcuların performanslarını geliştirmek için bulunan spor aletleri antrenör nezaretinde kullanılması gereken spor aletleridir.

Zaten salon olarak küçük bir alana sahiptir çok kapsamlı bir tesis olarak açılmamıştır bütün branş çalışmalarında mevcut sporcu sayısı ( maça giren) 30 sporcu ve 3 antrenör  nezaretinde yapılmaktadır.

Geçmiş dönemde bu branşlarda Türkiye şampiyonu ve çeşitli dereceler çıkartmıştır  2014 tarihinde Muay Thai bölge derecelerinde 6 madalyon Kick Boks branşında Türkiye  3 üncülüğü olarak sonuçlanmıştır.2015 döneminde yine sporcularımız gayretle hazırlanmakta olup dereceler beklenmektedir.

 Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtarıp, spor'a yönelmeliyiz,sporun birçok dalı var bizler bu branşlarda mücadelemizi veriyoruz ve sporcu arkadaşlarımızda gayretli çalışmalarının sonucunda gittikleri şehirlerde ilimizi temsil ediyorlar ve başarılı sonuçlarla dönüyorlar.