Sadece Gençlere değil 7'den 77'ye tüm Vatandaşların güzel vakit geçireceği ve ailesiyle birlikte zaman geçirebileceği mekânlardan birisi daha şimdi Nevşehir'de kapılarını açtı.

Özellikle çocuklu ailelere hitap eden mekanların az olduğu ilimiz'de açılan Caraone Cafe & Restaurant adlı bu şık mekan Nevşehir'de farklı konseptiyle de bir çok alanda ilk oldu. Hem gençler, hem de aileler için ideal bir mekan olma özelliğine sahip Caraone Cafe & Restaurant misafirleri için artı bir değer olurken çocuklarını emin ellere teslim etmek isteyen anne-babalar için de ideal bir mekan olarak kapılarını açtı.

Caraone Cafe & Restaurant açılır açılmaz kentteki bir çok kesimden büyük ilgi gördü. Caraone Cafe & Restaurant ile Nevşehir'de artık aileler rahatlıkla çocuklarıyla oturup zaman geçirebilecek.

 
Nevşehir'de kısa bir süre önce hizmete giren Caraone Cafe & Restaurant adlı kafe, ev hanımlarının, çalışan ve çocuklu kadınların işini kolaylaştırma yolunda büyük bir adım attı. Artık çiftler bir yerde oturup zaman geçirmek istediklerinde çocuklarını merak etmeyecek. Çünkü aileler Caraone Cafe & Restaurant’ta bir yandan çaylarını içip sohbet ederken, diğer yandan çocukları kendilerine ait alanda gönüllerince eğlenebilecek. Üstelik Amerika'dan özel olarak İthal edilen ve Kanserojen Madde içermeyen Oyun alanında çocuklar şimdi kendilerini daha güvende hissedecek.

"Bir Cafe'den Daha Fazlası" Sloganıyla hizmet veren Caraone Cafe & Restaurant'ta keyifli ve ferah saatler geçireceğinizden emin olabilirsiniz! Güler yüzlü hizmet anlayışı, şık mekanı ve hiçbir yerde bulamayacağınız lezzeti ve servisi ile ; unutulmayacak bir deneyim yaşatıyor Nevşehir halkına…


Bu mekan Nevşehir'e Artı Değer Katar...!

Caraone Cafe & Restaurant aslında bir kafeden çok daha fazlası… Bu eşsiz mekanda enfes kahvelerinizi yudumlayabiliyor, inanılmaz sunumlarla yemek yiyebiliyorsunuz ve her biri kusursuz tazelikte.

Ayrıca, yediğiniz tüm yemeklerin lezzetinde özenerek pişirildiğini hissediyorsunuz. Çeşit çeşit pastalar,
 çilekli tartlar, cupcake’ler , çikolatalar ve waffle ı burada kesinlikle denenmesi gerekenlerden. 

Peki, burada başka ne bulabilirsiniz?

*Dünya Mutfağından Mükemmel lezzetler
*Mangal Kömürü eşliğinde Pişen Sınırsız Izgaralar ve mezeler
*Odun ateşinde Pişen Tereyağlı Pizzalar Pideler Lahmacunlar
*Yaş pastalar, Baklavalar, Suffleler, Sütlaçlar, Kurabiyeler... 
*İtalya markası en kaliteli tütün çeşitleriyle Nargile keyfi
*Aynı zamanda Nevşehir'in TEK Waffle House'si
*Sıcak Soğuk İçecekler ve mükemmel Vitamin Barı ile ...
*Serpme Kahvaltı 45 TL. (5 Kişinin rahatlıkla doyabilecek zengin menüsü ile..)


Ve Daha neler neler....

Siz değerli müşterilerine hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

Bizler, Nevşehir'in tartışmasız en kaliteli ve müşterilerine en en güzel hizmeti sunan Bir Cafe'den Daha Fazlası "Caraone Cafe&Restaurant" 'tayız. Sizleride bekliyoruz efendim...!

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şahit Musa Taşdemir sokak. No : 27/ A NEVŞEHİR
Alo Paket & Rezervasyon:
0 384 215 03 15
0 536 060 03 15


Şık ve nezih bir ortamda insanların yemeklerini yiyebilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bu mekana herkesi bekliyoruz…