Örnekte Alanda Yok...!


Boşuna Halkın Adamı olmadılar...

Başbakan Erdoğan Sahurda İftrada hep halkın içinde onların yanında...Türkiye nin Başbakanı yoğun iş programı arsında vatandaşlarla olan iletişimini hiç kesmeksizin nlarla her fırsatta birlikte olurken bizde Halktan Basından ayağını iletişimini kesen belediye Başkanına vatandaştan büyük tepki var.

Gazetede Televizyonda İnternette herkesi grüyoruzda Bir Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver i göremediklerini dile getiren vatandaşlar geçen 10 yıllık süre içinde bir garibanın yoksulun,bir hastanın, bir şehidin sofrasında ne yazıkki Hasan Ünver i göremedik. Bu süreçte vatandaşın esnafın yanındada göremiyoruz...EE Bizim Başkan nerde? Anlaşılan Bu gidişlede kendisini hiç göremeyeceğiz diyorlar...

Bir diğer vatandaşta Başbakanımız ne diyordu:  En süper hizmetleride yapsan ayaklarına altından yollarda döşesen halkın GÖNLÜNÜ kazanamamışsan hepsi boş.Açıkcası Başkan bizim gönlümüzü kazanmadı...Keşke iş yapmasada gönlümüzü kazansaydı diyerek veryansın ediyorlar.


Bize Böyle Başkan Gerek...


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yi gösteren vatandaş Bak Başkan dediğin böyle olur halkın içinde garibanın sofrasında burnu havada olmammalı gurulu kibirli değil mütevazi Başkan istiyoruz dediler.
İşte Size bu haberlerle ilgili bir örnekte link paylaşıyoruz:

http://www.erciyesgazetesi.com.tr/haber_detay.asp?haberID=4907