Nevşehir de özlemle beklenilen birlik ve beraberlik konusunun ilimizde en çok hangi meslek grubunda yaşanıyor derseniz şu an için buna en güzel örnek dayanışma şüphesiz Nevşehir Barosu Avukatları için söyleyebiliriz. “Bu resimleri daha önce hiç görmediniz…!”

 

Öğle yemeklerinde,Hafta sonu pikniklerinde,Düğünde sünnette cenazelerde, Halı sahalarda, Nevşehirspor maçlarında, onları mutlaka bir arada görebilirsiniz.

Nevşehir de en çok birlik ve beraberlik içinde olan meslek grubu şüphesiz Nevşehir de görev yapan Avukatlarımız…

FİB Haber Merkezi olarak bizde Nevşehir de Baro Avukatlarımız için bu birlikteliğine örnek dünden bugüne dayanışmanın ve güzel karelerin yer aldığı bir nostalji geçidi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

 

Şuan Milletvekili olan Av.Murat Göktürk ten,Eski Milletvekilelrimizden İsmail Çevik’e,CHP İl Başkanı Ahmet göktaş tan eski Baro Başkanı Necmi Öncül’e,Avukat Adnan Bilge den Eski Baro Başkanlarımızdan Av.Yaşar Oğuz a ,Av.İhsan Uçman dan ,Eski Refah Partili İl Başkanı Av.Mehmet Biçer e Av.Suat Karaduman dan Av.Ömer Çölyen e …Murat Boz ve Mustafa Alevli ile birlikte unutulmaz hatıra fotoğraf görüntüleri Değerli Nevşehir Barosu Avukatlarımızdan Av.İhsan Uçma arşivlerinden derledik.  Güzel birlikteliği diğer mesleklere de örnek olması açısından Sizlerin affınıza sığınarak yayınlıyoruz.