BU YOLDA YALNIZ DEĞİLSİNİZ.

TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR!
Sevgili dostlarım,
Bildiğiniz üzere Türkiye’nin çağ atlamasına ve büyük kalkınma sağlamasına önder olan Ak Parti’nin Nevşehir Milletvekilliği için aday adayı olmuştum.
17 Şubat 2015 Salı günü yapmış olduğum başvuru ile başlayan çalışmalarımızla ülkemizin gelişmesinde ve istikrarında karınca kararınca şahsımın da katkısı bulunması niyetimizle yollara düştük.
İl Merkez ve İlçe teşkilatları başta olmak üzere çalmadığımız kapı, görüşmediğimiz birim bırakmadık. Bir defa ile yetinmedik; iki defa, üç defa görüşme yaptık. Çok şükür Anadolu’muzun insanının her zamanki naifliği ile karşılandık.
Temayül ve STK oylaması da dâhil olmak üzere birçok seçenek arasında şahsıma olan teveccühü unutmam mümkün değildir. Her türlü ortamda bana yöneltilen iyi dilekleri gönül defterime yazdığımı da belirtmek isterim.
Beklentim hiçbir zaman büyük olmamıştır. Biz bu yolda her zaman var olduğumuzu, verilsin ya da verilmesin her görev için hazır olduğumuzu resmi başvuru esnasında partimiz sayın yöneticilerine söylediğimi açıklamak isterim. 
Biz bir dönemin değil, her dönemin yolcusuyuz bu kutsal yolda. 
Başta Nevşehir olmak üzere, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp parti teşkilatlarımıza, ilimizin tüm Sivil Toplum kuruluşlarına, yazılı, görsel, işitsel medya organlarına, tüm sevenlerimize ve bizlere destek olmada emeğini esirgemeyen tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim.
Bu seçimlerin vatanımıza, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah’tan dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.

Op. Dr. Fatih YAKUT
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı