Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu Başkanı  Yusuf ÇELİK, Nevşehir Anadolu Birliği Genel Başkanı  Esengül DELİKTAŞ ve beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’yü makamında ziyaret ederek sohbet etti.

 

Büyük Anadolu Birliği Konfederasyon Başkanı  Yusuf ÇELİK, 81 ildeki şubeleri ve 1200’ün üzerinde kendilerine bağlı dernekler ile ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti. Avanos’u çok beğendiklerini ifade eden heyet, ilerleyen günlerde daha kapsamlı bir gezi düzenlemek istediklerini belirttiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ konuklara ilçemiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Türkiye ve Türk Cumhuriyetlerindeki binin üzerinde yöresel, kültürel vakıf ve dernekleri çatısı altında toplayan konfederasyonun Genel Başkanı  Yusuf ÇELİK ve şube başkanları bölgemizi ve ilçemizi gezdiklerini, özellikle Avanos’u çok beğendiklerini ifade ederek Belediye Başkanımız  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler ve başarılarının devamını dileyerek plaket takdim ettiler.