Memur-Sen Genel Balkanı Ahmet Gündoğdu, Uluslararası stratejik görüşmelerin dinlenmesine sert tepki gösterdi. İşte o açıklama:


Gezi olayları ile başlayıp 17 Aralık küresel operasyonuyla zirve yapan millet iradesini değersizleştirme girişimleri, özel hayatın gizliliğini ihlal etme edepsizliğinden, devletin temeline dinamit koyma hainliğine vardırılmıştır.

Uluslararası stratejik görüşmelerin dinlenmesi tarihi katliamlarla dolu ülkelerin ekmeğine yağ sürmüş ve terör devleti İsrail ile kendi vatandaşlarına kan kusturan zalim Esed'in zulümlerine son verecek iradeyi sabote etmeye yöneliktir.

Dün demokratik devlet özlemiyle her türlü vesayetle mücadele ediyor ve milletin devletine geçişi savunuyorduk. Şimdi de milleti devletsiz bırakma girişimlerine karşı duruyoruz.

Güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi Türkiye’nin istikrarıyla oynamak isteyen yapıların açık bir operasyonudur.

Ulusal güvenliği, birlik ve beraberliği hiçe sayacak şekilde stratejik bir toplantıda yapılan konuşmanın dinlenmesi ve sızdırılması en hafif şekliyle vatan hainliğidir.  Dinlemeler, şantajlar, montajlar ve yalanlarla ülkemizi Büyük Türkiye idealinden saptırma mücadelesi verenler, ihanette sınır tanımayanlar ve casuslukfaaliyeti yapanlar derhal ortaya çıkartılmalı, en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu