Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ve beraberindeki heyet Türk Kızılayı Nevşehir Şubesine nezaket ziyaretinde bulundular.

CHP Milletvekili Sarıaslan ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek istişarelerde bulunan Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek  ziyarette Kızılayın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, aşevi projesi hakkında da şu bilgileri verdi; "Türk Kızılay’ının ülke genelinde toplam 19 şehirde aşevi var, 20. Aşevinin de inşallah Nevşehir'de kurulacak" dedi.

Türk Kızılayının 4000 kişilik Aşevi projesi Ahiler Kalkınma Ajansı’nda desteklenmeye hak kazandığının da altını çizen Civelek, 1000 metrekarelik iki katlı şube binamızda yapılacak entegre yemek fabrikamızın bir katında da ihtiyaç sahibi insanlarımızın gelip ücretsiz yemek yiyecekleri bir ortam sağlayacaklarını ve aynı zamanda Şehir merkeziyle, ilçe ve beldelere de ihtiyaç sahiblerine yemek servisi yapacaklarını ifade etti.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'da, Türk Kızılayı Nevşehir Şubesinin tarafsız ve ayrım gözetmeden çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Ercan Civelek’e Teşekkür Etti.

Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan; "Hacıbektaş Belediye Başkanımız A.Yoldaş Altıok, Merkez ilçe Başkanımız Semasi Yücel ve il yöneticimiz Yaşar Aydoğan ile birlikte Nevşehir Kızılay Şube Başkanımız Sayın Ercan Civelek’i ziyaret ettik. Kızılay başkanımıza ve personeline bizlere göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz..." dedi.