Nevşehir'in Yöresel lezzetler durağı "Çınar Gurme & Şarküteri " bugün gerçekleştirilecek olan açılış töreni sonrası Nevşehir halkının hizmetine giriyor.

Sağlıklı bir yaşam için organik gıdalara da raflarında yer veren Çınar Gurme & Şarküteri, Geniş ithal peynir yelpazesi yanında yöresel ve yerli peynir çeşitleriyle, Bal,Yumurta, Tahin, Pekmez, Salam, Sosis, Sucuk, Pastırma gibi bir çok Yöresel ve geleneksel lezzetleri Nevşehir halkıyla buluşturuyor.

Firma adına açıklamada bulunan Nuri Ezilmez, "Nevşehir'in Yöresel lezzetler durağı Çınar Gurme & Şarküteri İşletmemizin Açılış Töreninde Siz Değerli Misafirlerimizi de Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız. " dedi.

İşletme Sahiplerinden Dolunay Ezilmez'de; “Tüm Türkiye’de yaşatılan yöresel ve geleneksel lezzetlerin seçilerek buluşturduğu özel bir nokta oldu. Türkiye’de Antep'ten, Kars'a, Edirne’den Hatay’a uzanan bir çok ürün mevcut. Yaş ürün çeşitlerinden bakliyat, baharat, zeytinyağları ve kurutulmuş ürünlere kadar Türk mutfaklarını Nevşehir'e  taşıdık. Türk mutfağının dışında dünyanın beğenisini kazanmış önemli yer sahibi olmuş ithal peynir ve sos çeşitlerini de Nevşehirliler ile buluşturacağız” dedi.

Çınar Gurme & Şarküteri 
Dolunay ve Nuri Ezilmez
Tarih:27 Nisan 2019 Cumartesi
Saat:14:00
Adres:Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi No: 9 NEVŞEHİR
Tel:0 538 046 14 13