Çin’de yayın yapan Dragon TV’de yayınlanacak (Sister Of The Flowers) “Çiçek Kardeşliği” isimli şov içerikli programının çekimleri Avanos’ta yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çin de haftalık olarak yayınlanacak olan ve Çin’in çok izlenen kanallarından Dragon TV’ adına Türkiye’den MF TV Film tarafından kalabalık bir kadro ile gerçekleştirilen çekimler, Kapadokya’nın tarihi ve turistik mekânlarında sürüyor.

Sınırlı miktarda parayla gezen ve ihtiyaçlarını bu parayla karşılamaya çalışan bir gezginin temasını oluşturduğu programda, maceracı yarışmacıların ekstra ödüller kazanabilmesi için zorlu yarışmalarda da kendilerini kanıtlaması gerekiyor.

Kapadokya Bölgesinin uluslar arası tanıtımı için Nevşehir Valiliği’nin de destek verdiği çekimler Ürgüp, Derinkuyu, Gülşehir, Göreme ve Uçhisar’ın ardından şimdide Avanos meydanlarında çekildi.

Avanos’ta sabahın erken saatlerde kurulan çim platform üzerine çıkan yarışmacılar; Ma Tian Yu, Li Zhiting, Victoria, Lin Zhilin, Su Meijuan ve Xu Fen Türk ata sporu olan güreş oyununda karşılarına çıkartılan rakipleri yenerek başarılı olmaya çalıştılar. Sabah’a karşı 04:00’de çekim hazırlıklarına başlayan ekip araç trafiği başlamadan çekimleri tamamlarken Avanos halkı bu renkli görüntülere tanık olamadı.

Haber: avanos.zz.mu