Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan CİVELEK, DERSİAD Genel Başkan Vekili Mustafa Çınar'ı İstanbul Genel Merkezde ziyaret etti.

DERSİAD Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan CİVELEK, DERSİAD Genel Başkan Vekili Mustafa Çınar'ı Genel Merkezdeki Makamında Ziyaret Ederek ,DERSİAD Nevşehir Şubesinin Önümüzdeki Günlerde Planlamış Olduğu Açılışa İlişkin Görüş Alışverişinde Bulunarak çeşitli İstişarelerde Bulundu.

Civelek, ayrıca Çınar'a, DERSİAD Nevşehir Şubesi Faaliyetleri Hakkında Bilgi Paylaşımında Bulundu.

DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek daha sonra yaptığı açıklamasında; “Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Çınar'a yakın ilgi alaka ve bu güzel ev sahipliği ile tüm desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Dernek olarak üyelerimizle birlikte önemli projeler hazırladık. Bu yıl sonuna kadar daha da büyümeyi ve  üye sayımızı da arttırmayı düşünüyoruz.İnşallah önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız DERSİAD Nevşehir Şubesi Hizmet binamızın resmi açılışında sizleride aramızda görmekten büyük onur duyacağız" diyerek kendilerini Nevşehir'e davet etti.”

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren DERSİAD Başkan Vekili Mustafa Çınar, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'e, Türkiye'nin % 100 yerli ilk medya planlama ajansı olan Media Club Ajansı Genel Merkezi İşyeri Binasını gezdirerek, birimleri ve Çalışanlarını Tanıttı.

Daha sonra DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek onuruna yemek ikramında bulunan DERSİAD Genel Başkan Vekili Mustafa Çınar yaptığı açıklamasında; “Dünyaya baktığımız zaman ekonomide güçlü olan devletler daima önde oluyor. Filler tepişirken çimler ezilir diye bir söz vardır. Ekonomik olarak zayıfsak çimen durumunda oluruz. İnşallah iş adamlarımız güçlenir ve ülkemiz bir dünya yarışına girer. Derneğimiz, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD), dünyada ticaret yapılan yerlerdeki insanları bir arada tutmak ve tanıştırmak gayesiyle kurulmuş bir dernektir”.Allah herkese helalden kazanmayı ve dinimize ve vatanımıza faydalı olmayı nasip eylesin.Bu vesile ile DERSİAD Nevşehir Şubesinin Nevşehir ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor bu vesile ile kıymetli tüm Nevşehirli hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Florya Metin Oktay Tesislerini Gezdirdi...!

DERSİAD Genel Başkan Vekili Mustafa Çınar, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan CİVELEK'i ofisi karşısında bulunan Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ni Gezdirdi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanıda izleyerek tesisi gezme imkanı buldu.


Nevşehir DERSİAD Şube Başkanı Ercan Civelek, DERSİAD Başkan Vekili ve MEDİACLUB Ajans Başkanı Mustafa Çınar'la birlikte Galatasaray Kulübünün Floryadaki Metin Oktay tesislerini ziyaret ederek, Galatasaray Kulübü Futbol akademisi İdari Genel Sorumlusu Savaş Çam'la bir süre görüştüler.

Galatasaray Kulübü Futbol akademisi İdari Genel Sorumlusu Savaş Çam'dan Galatasaray'ın alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Burada açıklamada bulunan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek," Gençlerimizin kahve köşeleri, sigara ve kötü alışkanlıklardan kurtarılarak arındırılması ve spora teşvik edilmesi adına ülkemizin güzide kulüplerinden olan Galatasaray'ın yapmış olduğu bu örnek ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz.Tüm gençlerimizi spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz" dedi.