Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen "Avanos-Kızılırmak 4. Kültür ve Sanat Günleri" etkinlikleri kapsamında, Türk Fantezi Müziğinin güçlü sesi Coşkun SABAH, Avanos'a gelerek dillere destan bir konser verdi.
22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 20:30'da, Kızılırmak kenarında Amfi Tiyatro'da belediyemiz kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, Coşkun SABAH halk konserini dinlemek üzere gerek ilçemizden gerekse il dışından binlerce kişi Avanos’ta bir araya geldi.

“Avanos-Kızılırmak 4. Kültür ve Sanat Günleri” kültür etkinlikleri kapsamında Avanos’a gelen, altın şarkıların altın bestecisi, fantezi müziğinin usta yorumcusu, ünlü sanatçı Coşkun SABAH konserinin sunuculuğunu Turhan KARACAN yaptı. Coşkun SABAH, muhteşem bir organizasyon ile Avanos'ta, Amfi Tiyatro’da sevenlerine anılarda yaşayacak bir konser verdi. 
 
Binlerce vatandaşımızın kardeşlik duyguları içerisinde, yediden yetmişe hoşça vakit geçirmelerini sağlayan, sevilen sanatçı Coşkun SABAH, eskimeyen şarkılarıyla Amfi Tiyatro’yu dolduran hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Sanatçıya tüm şarkılarında kesintisiz eşlik eden seyirciler coşkulu saatler yaşarken, usta sanatçı sahne performansı ile konseri doruğa taşıdı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, kendi bestelerinin yanı sıra sevilen şarkılarla hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. İzleyicilerden gelen istekleri de seslendiren Coşkun SABAH’a Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, günün anısına üzerinde usta sanatçının resmi ve Avanos manzarası bulunan Avanos tabağı hediye etti. Değerli usta sanatçı Coşkun SABAH, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’ye, “Avanos’ta hayranları ile buluşmaya ve konser vermeye vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum dedi.

Zaman zaman şarkılarını halkın arasında söyleyen Coşkun SABAH, seyircinin tek bir yürek halinde şarkılarını söylemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.