Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile de görüşen Pala ve yönetim kurulu üyeleri Mecliste bazı ziyaretlerde bulundular. İlçe Başkanı pala konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Milletvekillerimiz ile görüşüp çiftçilerimizin sıkıntılarını tekrar ilettik. Tarım Bakanı ile milletvekillerimiz tekrar patatese teşvik pirimi ile ilgili görüşmelerde bulundular. Milletvekillerimiz çiftçilerimizin sıkıntıları için durmaksızın çalışıyorlar. Defalarca yetkili makamlarla görüşerek çözüm bulma gayreti içindeler.

 

Bizler inanıyoruz ki milletvekillerimiz patatesle yatıp patatesle kalkıyorlar. Çözüm noktasında samimi olduklarını bir kez daha gösterdiler. Derinkuyu Ak Parti İlçe Başkanı olarak milletvekillerime güveniyorum. İlçemizde parti ayırt etmeksizin herkesle telefonda görüşerek çiftçilerimizin yanında olduklarını gösteriyorlar. Mecliste de şahit olduk Milletvekillerimizin en fazla gündeminin patates olduğunu gözlerimizle gördük. Milletvekilleri kişilerin değil tüm Nevşehirlilerin ayrımcılık yapmadan herkese eşit davranarak tüm halkın vekilleri olduklarını gösteriyorlar. Birlik beraberlikleri tüm Nevşehir’e faydalı olduklarını gördük. Bizler teşkilat olarak boş sözlerle çözüm bulmak istemiyoruz. Sıkıntıları bizzat nasıl çözüm gelir onun

çabası içerisindeyiz. Çalışma yaparken ilk önce Allah rızası için yapıyoruz. Amacımız bağı kesmek değil üzüm yemek. Kimse unutmasın vekillerimiz ilçemize 9 defa geldiler ve bizlerle de sürekli istişare ediyorlar” dedi.