NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in şu anda tek çift ünvanlı esnaf odası durumunda bulunan Derinkuyu esnaf Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığı genel kuruluna çift adayla giriliyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna yapılan başvuruların ardından hatırlanacağı gibi Derinkuyu ilçesinde özellikle çiftçilerin büyük sıkıntısını çektiği trafik tescil işlemlerinin de yapılabildiği Şoförler ve Otomobilciler odası kurulmuştu.

Bugün Derinkuyu ilçesinde gerçekleştirilecek olan Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığına iki isim aday olacak.

Oda başkanlığına 2009 Yılındaki seçimlerde seçilen Mustafa Sarı yeniden oda başkanlığına aday olurken, ilçe esnaflarından Sedat Bedel’de geçtiğimiz günlerde oda başkanlığına aday olacağını açıklamıştı.

Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar – Şoförler ve Otomobilciler odasında yapılacak genel kurulun ardından Nevşehir’de genel kurul yapacak oda sayısı da bire inecek. Nevşehir Fırıncılar odası başkanlığında genel kurulun ne zaman yapılacağı henüz belirlenmedi.