NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde geçtiğimiz günlerde kurulan Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ilk plakasını bastı.

İlçede Veteriner Hekimlik yapan Fatih Bedel’e plakasını basarak gerekli işlemlerini yaptıktan sonra ilk elden hizmet vermenin heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirten Derinkuyu Esnaf Sanatkarlar-Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, gerek Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığının gerekse bu oda bünyesinde Trafik Tescil Şube Müdürlüğünün ilçede kurulmasında katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Başkan Mustafa Sarı, “İlçemizde yıllardır hem Şoförler ve Otomobilciler Odamızın bulunmayışının hem de trafik tescil şube müdürlüğünün olmayışının yıllarca sıkıntısını çektik. Çok şükür hem odamız, hem de tescil müdürlüğümüz kurulmuş durumda. Odamızın ve Müdürlüğümüzün kurulmasında katkı sağlayan Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Erdal Feralan’a, Sayın Murat Göktürk’e, Sayın Ebubekir Gizligider’e, Birlik Başkanımız Sayın İsmail Ördü’ye, İl Emniyet Müdürüz Sayın Mehmet Yüksel’e, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Serdar Pala’ya teşekkür ediyoruz. Derinkuyulu esnaf ve sanatkarımızın içerisinde bulunduğu ekonomik güçlükler ne denli bizleri üzüyorsa, bu hizmetlerin ilçemize kazandırılması bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.