Star Tv‘de yayınlanan ve tüm Türkiye’nin büyük bir beğeniyle izlediği, Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programının 26 Ekim 2013 cumartesi günü yayınlanan bölümünde, Derinkuyu‘lu Yaşar Çataltepe’de yarıştı.
Haberin foto galerisi

Yarışmaya iki arkadaşıyla katılan Yaşar Çataltepe‘nın ilk olarak dışarıda arabalarla yaptığı gösteri sunumuyla başlandı. İki Atv motoru ellerinde tuttuğu iple durdurdu. Ardından bir otomobili önünden kaldırdı. Daha sonra ise iki aracın arasına oturdu ve araçlar son gaz Yaşar Çataltepe’yi boynundan sıkıştırdı.

Daha sonra stüdyo’da seyicilerden iki kişiyi kaldırdı ve yanında getirdiği iki arkadaşı bir seyicilerin yardımıyla bir sopanın üzerinde Yaşar Çataltepe’nin boynuna çıktı.

Gösterinin tamamlanmasının ardından, Eser Yenenler’in “abi siz bu işi yapmaya nasıl başladınız ?” sorusuna, “Ben çiftçilik yapıyorum, yabancı film izlemeyi çok seviyorum filmlerde adamların boynuna ip atıp boğduklarını gördüm ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını düşündüm ve denedim. O gün bu gündür böyle güç gösterileri yapıyorum” dedi

Ardından oylamaya geçildi ve Eser Yenenler, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı’dan evet oyu aldı.

Yaşar Çataltepe daha öncede Kanal 7 televizyonunda yayınlanan Yetenek Avcısı programına katılmıştı. Yaşar Çataltepe Derinkuyu ve çevresinde Herkül Yaşar olarak biliyor.

Nevşehirden