Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek daha önce hayırlı olsuna ziyaretimize gelip bizi onurlandıran müdürümüz Okan YILMaZ’a  iadei ziyarette bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti.

Dersiad yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürü Okan Yılmaz Dünya Erdemli Sanayici ve İş adamları derneği Nevşehir şube başkanı  Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Gıda tarım ve hayvancılık il müdürü Okan Yılmaz, Nevşehirli hemşehrilerimize Dolar ve Avro'larını bozdurup altın veya TL ye geçilmesiyle ve tüketicilerinde yerli üretimi desteklemesi hususunda ilgili Kamuoyunu bilinçlendirmenin çok kıymetli olduğunu vurguladı.Lakin bu bir geçici tepki olarak kalmaması sürekli devam eden bir alışkanlık hsline gelmesi gereklidir dedi.Dersiad şube başkanı Ercan CİVELEK , bu bir vatandaşlık görevidir, kaldı ki biz vatan ve millet aşkına 15 temmuzda dersiad ailesi olarak şehrimizde ve tüm yurtta ilk dakikalarda sokaklara çıkan kişileriz bu vatan hepimizin biz millet olarak hiçbir yere sığanamayız ,ALLAH’ bizleri böyle bir duruma düşmekten muhafaza etsin, zamanın şartları neyi gerektiriyorsa üzerimize ne düşerse onu vatan ve millet adına hiç geciktirmeden yapmak vatandaşlık görevimizdir.Geçtiğimiz  günlerde İşadamları derneği olarak Dolar ve Avro  yerine türk lirasına destek vermemiz hususunda TÜM Üyelerimiz olarak Hem kendimiz yerine getirdik hemde acizane kamuoyuna bu kampanya ya katılmaları hususunda  açıklamalar yaptık. 

          Ercan CİVELEK’ Ayrıca tüm YURT Genelinde vatandaşlarımıza Dolar ve AVRO Hususunda gösterdikleri üstün duyarlılıklarından dolayı gıpta ettiğini ve şimdi de sıranın yerli üretimi desteklemek gerektiğini böyle bir kampanya ya çok çok acil ihtiyaç olduğunu belirtti. Böylece YERLİ sanayi kalkınırsa tüm ülke sosyo ekonomik olarak kalkınır, istihdam artar işsizlik azalır, böylece refah seviyesine adım adım gidilmeye başlanır. TÜM MÜTEŞEBBİSLERİMİZ  hiç durmadan hiç yılmadan çalışıp üretmemiz  ve ekonomik badireleri atlama hususunda böylece memlekete yardımcı olamamız şarttır; onun için hiç durmadan üreterek yola hızla devam etmemiz gerekir. Tüketen vatandaşlarımıza ise yerli malını alıp tüketmekle üzerlerine düşeni yaparak memlekete faydalı işler yapmış olurlar. Okan bey ve Ercan beylerde İstanbul daki terör olayı ile ilgili birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan  yurdumuzun huzur ve sukunetini kasdeden menfur saldırıları lanetliyoruz  hiç bir zaman amacına ulaşamayacak ve terör ve teröristler bitip yok olmaya mahkumdur. Şehit olanlara Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun Allah bu aziz millete  böyle acılar yaşatmasın.

Ziyarette  günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve DERSİAD şube başkanı Ercan CİVELEK’İN  teşekkür plaketi takdimi ile son buldu.