TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ürgüp İlçe Müdürü Hasan Erhan'ı ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan her durumda Emniyet Teşkilatının yanında olduklarını belirtti. 

Bir toplumun huzurlu olmasının temel unsurlarından birinin de asayiş ve güvenlik olduğunu belirten Dinler, özellikle son zamanlarda hissedilir derecede asayiş ve emniyette iyileşme olduğunu belirterek İlçe Emniyet Müdürü Hasan Erhan’a ayrıca teşekkür etti.

"Türk Polisi Atatürk ilke ve inkilapIarının yılmaz savunucusudur." diyen TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler; "Ürgüp Emniyet Müdürü Sn. Hasan Erhan'ı ziyaret ettim. Huzurlu bir Ürgüp'te yaşadığımız için kendisine ve tüm Emniyet teşkilatına bir Ürgüplü olarak yürekten teşekkür ederim" dedi.

Nazik ziyaretleri için Dinler'e teşekkür eden Ürgüp İlçe Müdürü Hasan Erhan'da “İdari görevlerimizin yanı sıra sürekli olarak halkın içinde, vatandaşın yanında olmayı önemli görüyorum. Çünkü problemlerin çözümünde en önemli yöntem, sorunları birinci ağızdan dinlemek, olayları kendi gözünüzle görüp analiz etmektir. Bu anlamda ben ve teşkilatım mesai mefhumu gözetmeden 7/24 prensibi ile halkımızla birlikte görevimizi yapıyoruz.” dedi.

Günün anısına hediye takdimi ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.