Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde konuşan Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol; “Kurum olarak paydaşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmaya önem veriyoruz. Ticarette sahip olduğunuz tecrübelerinizi ikinci başkanlık döneminizde de verimli olarak yansıtacağınıza, güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum. Başkanlık görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası yönetimi olarak şehrin bütün unsurlarıyla güçlü işbirliklerini önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirten Başkan Salaş, “Şehrimizde bulunan meslek kuruluşlarıyla da işbirliklerini güçlendirerek, onların sahada yaşadıkları deneyimler ve gözlemledikleri eksiklikleri paylaşarak, şehrin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit edip çözümü noktasında projeler üreteceğiz. Borsa olarak ortak proje çalışmalarına ve işbirliklerine her zaman hazırız.” diye konuştu.

Ziyaretten Dolayı memnuniyetini dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, bu nezaket ziyaretlerinden dolayı başta Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol'a teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.