Nevşehir'in sevilen eşraflarından Mehmet Sindi'nin oğlu Fahrettin Sindi, Eda Erkek ile dünya evine girdi. Davetlileri kapıda karşılayan  Erkek ailesi ile Sindi Ailesi tüm misafirler ile yakından ilgilendi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Eda ve Fahrettin Sindi çiftinin düğününe katılarak, Sindi ve Erkek Ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çifte bir ömür boyu saadet dileklerini ileten Açıkgöz ve Menekşe, iki aileyi de tebrik etti.

Nevşehir İş Ve Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Hafta sonu Göre Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen Erkek ve Sindi ailelerinin biricik evlatları Eda ve Fahrettin Sindi çiftninin düğün merasimine, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç,  Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ile çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Düğün töreninde Eda ve Fahrettin çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Erkek & Sindi ailelerimizin biricik evlatlarının hayatlarının en güzel gününe şahitlik ediyoruz.‬Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum" dedi...

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Erkek ve Sindi ailelerinin evlatları Eda ve Fahrettin’nin düğün merasimlerinde yanlarında bulunarak mutluluklarını paylaştık. Merasimin her iki aileye de hayırlı olmasını temenni etti.

Aile büyüğü olarak açıklamada bulunan Mehmet Sindi; bu mutlu günlerine ortak olarak yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve orkestra eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye renk kattı.

Gecenin kahramanları Eda ve Fahrettin Sindi çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün, salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı.  

FİB Ajans Organizasyon olarak Eda ve Fahrettin Sindi Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı