En fazla kitap okuyan öğrencilere altın, kitap ve Türk Bayrağı hediye edildi.

KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLER YİNE KAZANDI... 

Türk Eğitim- Sen Nevşehir Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise ve dengi kurumlarda öğrenimlerini sürdüren öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek ve bilinçli bir nesil oluşması amacıyla sekiz yıldır düzenlenen etkinliğin bu yıl dokuzuncusu düzenlendi.

 

Geleneksel hale getirilen ‘En Çok Kitap Okuyanlar’ kampanyasında, en çok kitap okuyan öğrenciler ise Nevşehir İl Halk Kütüphanesi verilerine göre, Nevşehir 19 Mayıs İlkokulu öğrencisi Berkay Kılınç, Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrencisi Nurettin Duymuş ve H.Avni İncekaralar Fen Lisesi öğrencilerinden Muhammet Özleşmiş olarak belirlendi.

 

Sendika binasında düzenlenen törende birincilere Türk Eğitim- Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur tarafından altın, Kınalı Kuzular kitabı ve Türk Bayrağı armağan edildi. Törende konuşan Şube Başkanı Mustafa Uğur;  “Bir eğitim sendikası olarak eğitimin ilgi alanına giren her konu şubemizin çalışma alanları arasındadır. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerin başarılı çalışmalarını desteklemek ve hediye ile taçlandırmak bizim görevimizdir. 9 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz bu etkinliğimizin ilimizde eğitim gören diğer gençlere de örnek olması en büyük arzumuzdur. Öğrencilerimizi ve onları destekleyen ailelerini, öğretmenlerini bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.