NEVŞEHİR(MHA) Görevinden istifa ederek AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı olan Gökhan Tacir, Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran; “Değerli kardeşimiz Gökhan Tacir’in AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı olması bizi çok sevindirdi. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyor ve Allah Muvaffak etsin diyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve tüm engellilerin temsilcisi olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Engelli aday adayı, ziyareti sırasında seçim takviminin darlığından dolayı başvuru işlemlerini AK Parti Nevşehir Teşkilatına yaptığını ve önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarına seçim bölgesi Hatay’da devam edeceğini söyledi.

Gökhan Tacir ziyaretinde; “Malum olduğu üzere ülkemiz nüfusunun yaklaşık %12’si bir engelle yaşıyor. Engelli vatandaşlarımızın çeşitli platformlarda daha fazla temsil edilmesi hususunda engelli milletvekili adaylarının taşıyacakları misyon Yeni Türkiye yolunda önemli bir kilometre taşı olacaktır. Engelli bir birey olarak engellilerin karşılaştığı zorlukları birebir yaşayan ve bu zorluklara karşı çeşitli platformlarda faaliyetler yürüten bir dava gönüllüsü olmaktan gurur duyuyorum. Bu süreçte çıkmış olduğum bu yolda bana destek veren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu’ya ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran Hocama teşekkür ediyorum” dedi.