Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Nevşehir’de görev yapan din görevlilerini temsilen, Sultan Alaattin Yeni Camii İmam Hatibi Hamdi Öz’ü evinde ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, eşi Seher Erbaş’la birlikte Nevşehir’de görev yapan din görevlilerini temsilen, Sultan Alaattin Yeni Camii İmam Hatibi Hamdi Öz ve ailesini Sulusaray Beldesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öz, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a camide yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Erbaş, Öz ailesine sağlık, afiyet ve huzur içerisinde bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunarak, “İnşallah sizlere daha nice yıllar mihrapta, minberde insanımıza hizmet etmek nasip olur. Hem gençlere hem çocuklara, bu mahallenin insanlarına din-i mübin-i İslam'ı anlatma, onların doğru dini bilgi ile donanmaları noktasında gayretiniz, etkiniz olur” dedi.

Din görevlilerinin kendileri için değerli olduklarını ifade ederek,  “Bu açıdan her şehrimizde bir imamımızı evinde ziyaret ediyoruz. Cenab-ı Hak ailenizdeki birliğinizi, beraberliğinizi muhafaza eylesin. Eğer aile sağlam olursa imamlarımızın, hocalarımızın irşatları da, hizmetleri de, rehberlikleri de çok sağlıklı oluyor. Cenab-ı Hak çocuklarınızla, eşinizle, torunlarınızla sağlıklı ve huzurlu bir aile ortamı yaşamanızı nasip eylesin” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Erbaş’a, İl Müftüsü Yakup Öztürk de eşlik etti.