TFF ile Ülkerin ortaklaşa düzenlediği Erkek Futbol Köyü 5. Dönem çalışmaları ilçemizde 12 - 21 Ağustos 2015 tarihleri arasında Avrasya Otelde devam etmektedir. TFF Ülker Futbol Köyüne Kayseri,  Niğde, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Adana, G.Antep, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Mersin illerinden den kırk erkek sporcu katılıyor. 12-13 yaş grubuna mensup sporculara burada futbol eğitiminin yanı sıra, kişisel gelişim, drama, ilkyardım, sanat atelyesi, futsa, futbol ve futbol oyun kuralları, çocuk koruma hakkında eğitim veriliyor.

Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem YILMAZ’ la birlikte Kaymakam ELDİVAN’ ı makamında ziyaret eden TFF ve Ülkerin ortaklaşa düzenlediği futbol köyünün Koordinatörü Ahmet İPEK, Antrenör Halit KILIÇ ve Sporcu Enes ERTÜRK ile Sinan ALPER, Avanostaki çalışmaların çok güzel geçtiğini program arasında da çevreyi gezerek Kapadokyayı tanımaya çalıştıklarını ilave ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini bildirdiler.

            Ayrıca ziyarette Erkek Futbol Köyü adına Kaymakam ELDİVAN’ a hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan Kaymakam ELDİVAN başarıların diledi.