AK Parti Nevşehir eski il başkanı mali müşavir Ersan Erkut, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Değerlendirmelerde bulundu.

Erkut açıklamasında; Küresel güçlerin ve batı nın bu coğrafya da sadece bir kürt devleti oluşturmak için,kürtleri çok sevdiği için,ortalığı ayağa kaldırdığını düşünmüyorum.

Küresel güçlerin ve batı nın derdi.Kötüleşen ekonomileri,azalan nüfusları ve enerji kaygıları nedeniyle,gelecek yüzyılların hesabı yapılmaktadır.Bu nedenle bölgeyi terörize ederek, enerji ve insan kaynağı olan İslam ülkelerini istikrarsızlaştırmak,demokrasi getiriyoruz yalanları adı altında,kendilerine hizmet etmeyen liderleri alaşağı etmek suretiyle,İslam ülkelerinin ekonomik ve enerji birlikteliğini engellemek,bir birleriyle çatıştırarak nüfuslarını azaltmak ve birbirlerine düşmanlaştırmak için yapılmaktadır.
"Herkesin bir hesabı varsa,Allah ın da bir hesabı vardır".

Görüyoruz ki,bu yaptıkları oyunlar bizleri,İslam ülkelerini birbirimize daha yakınlaştırıyor,askeri ve ekonomik birliktelikler ortaya çıkarıyor.Doğru olan da bu..Tabi ki batıya yüz çevirmeyeceğiz, ama oynanan oyunun da farkında olup,hamleler yapmamız gerekiyor.İşte bu hamleleri yapan R.Tayyip Erdoğan ve güçlü Türkiye si onları bu yüzden rahatsız etmektedir.Planlarını bozmaktadır.
Hamdolsun geçmişte büyük badireler atlatan aziz milletimiz bunun farkındadır.

Yarınlarımızın iyi olması için bu acılar,mücadeleler verilecek çare yok.Bu zor günler de geçecek.Sabir,sağduyu,kararlılık ve inançla inşallah.
Allah a emanet olun.