Nevşehir Esentepe Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Uysal çocuklarında gönüllerini fethetti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Nevşehir'de yaptığı farklı etkinliklerle gündeme gelen Esentepe Mahallesi Muhtar adayı İbrahim Uysal, bu kez de çocuklar için ücretsiz etkinlikte gösteri düzenledi. 

Esentepe mahallesi Göktürk Parkında düzenlenen ücretsiz gösteriyi izlemeye gelen yaklaşık 250 çocuk, okul çıkışında günü gönüllerince eğlenerek geçirdi. Amaçlarının çocukları eğlendirmek olduğunu belirten İbrahim Uysal, "Amacımız mahallemizdeki çocuklarımızı tablet, cep telefonu, bilgisayar masalarından kurtarıp, tıpkı eskilerde olduğu gibi sokak oyunlarıyla birbirleriyle kaynaşmalarını temin ederek hoşça vakit geçirmelerini temin etmek. Bugün ki etkinliğimizde yaklaşık 250 çocuğumuzu palyaço ve Çizgi film kahramanları tweeti Tom ,Jerry silvester Mickey ve mouse gösterileriyle elimizden geldiğince mutlu etmeye çalıştık. Yaptığımız etkinliği aileler ve çocuklar çok hoş karşıladılar. Etkinliklerimize katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu organizasyon sadece bir fragmandı devamı 31 Mart sonrası seçilmemiz durumunda bu tür etkinliklerimiz inşallah devam edecektir. Yarınlarımız, geleceğimiz çocuklarımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu etti" dedi.

 "Afrin Gazisi Zeki Didinmez Çocukların sevgilisi oldu".

Proğrama katılan Nevşehirli Kahramanımız, Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in sürpriz ziyaretine çocuklar büyük ilgi gösterdiler.  Didinmez yaptığı açıklamasında, Bu tür etkinliklerin gerçekten çocuklarımız için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benzer etkinliklerin diğer çocuklarımızın da eğlenmeleri için tüm mahallelerde de yapılmasını arzu ederim. Bu vesile ile böylesine güzel bir organizasyona imza atan Gazeteci abimiz Muhtar adayı İbrahim Uysal beyi tebrik ediyor, seçimlerde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

"31 Mart'ta İbrahim Uysal'ı muhtar olarak görmek isteriz"

Çocukları ile birlikte gösteriyi izlemeye gelen  Kader Çelikle, etkinliğin çocuklar için çok iyi olduğunu söyledi. Çelikel, "Muhtar adayımızın bu girişimi için çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Çocuklar eğlendi, çocukları sevindirdi. Allah'ta onu sevindirsin. Yapmış olduğu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart'ta onu muhtar olarak mahallemizde göreceğiz" diye konuştu.

Palyaço ve Çizgi film kahramanları tweeti Tom ,Jerry silvester Mickey ve mouse  gösterisini izlemeye gelen çocuklar, gösteri sayesinde güzel bir gün geçirdiklerini söylediler.

Mahalle sakinleride, bu tür etkinliklerin mahallelerinde çokça olması gerektiğini belirterek, muhtar adayı Uysal'a destek vereceğini söyledi.

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!