NESİAD Başkanı ve Nevşehirli Değerli hemşerimiz ve Sanayici İş Adamı İlhan Kahraman ın da kardeşi olan merhum Vehbi Kahraman Yaşadığı İStanbul da 2011 yılının altıncı ayın birinde sır bir şekilde kaybolmuştu.

Aynı Zamadan Şekerpınar ın da ki Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifinin üyesi de olan Nevşehirli Hemşerimiz İş Adamı Merhum Vehbi Kahraman'ın 2011 yılında kaçırılmasının bir gün sonra Oğlu Yasin Kahraman ankesörlü telefonla aranmış ,serbest bırakılması karşılığında 5 Milyon Dolar Fidye istenmişti. Kendisiyle Aracından ve telefonu kapalı olarak üç gün haber alınamamıştı.

Kaybından üç gün sonra İstanbul da aracı içerisinde cenazesi bulunan Merhum hemşerimiz Vehbi Kahraman olayının şuana kadar Failleri bulunamadığı gibi olay hakkında geçen yaklaşık üç yıldır hiç bir haber alınamış olması ile Vehbi Kahraman ın ailesi ve sevenlerini adeta perişan etti.

Faili Meçhul Hiçbir Cinayet Kalmaz..! Kalmamalı...!

Şimdilerde ise  Fidye için kaçırılarak öldürülen Nevşehirli hemşerimiz İş Adamı Merhum Vehbi Kahraman olayının sır perdesinin açığa kavuşarak olayın çözümlenmesi ve faillerinin biran önce bulunmasını bekleyen, Türk Adaletine ve Türk Polisine sonsuz güvendiklerini belirten Kahraman ailesi ise artık bu konuda İstanbul Polisi ve İstanbul Emniyetinin olayın faillerini bularak cezalandırılmasını bekliyorlar...

Bu vesile ile FİB Haber Merkezi olarak Merhum Vehbi Kahraman'a Allahtan Rahmet, Kederli Kahraman Ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.


Şimdilerde şu sorular kafalarda büyük soru işareti olarak duruyor: "Kim yada kimler tarafından ve Neden Öldürülmüştü? Bildiği Önemli Bilgiler mi Vardı? Yoksa İpun Ucu Sadece Para mıydı?..."


Bizler Biliyor ve İnanıyoruz ki hiçbir şey çözümsüz değil hiçbir günah gizli kalmaz ve değildir...
Önemli olan İnanan insanların birbirlerine haram kılınan  Büyük günahlardan "Canı Malı Namusu" hususunda erken marifet dileyip affına sığınarak hayata yeniden başlamak ve vicdan azabı ile yaşamamak...

Değerli okuyucularımız bu olay hakkında herhangi bir bilen gören duyan en küçük bir bilgi sahibi olan her vatandaşımızı İstanbul Polisine bilgi vermeye insanlık namına rica ediyoruz...

Yine biliyor ve inanıyoruz ki İstanbul Emniyeti de bu olay hakkında biran önce delil ve ip uçlarını değerlendirerek kat ettiği mesafeleri bir an evvel çözüme kavuşturarak Olayın Faillerini en kısa sürede Türk Adaletine teslim edeceklerdir. Bundan hiçbir  şüphemizyok ve Türk Polsimize güvenimiz tamdır.