Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesejda tüm İslam aleminin Regaip Kandilini ve Üç aylarını kutladı.

Mesajında üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’nin rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olduğunu belirten Özaltın, Regaip Kandili gecesinin insanları Allah’ın rızasına uygun amellere, güzelliklere yöneltmesini ve duaların kabulüne vesile olmasını diledi.

Regaip Gecesi’nde Allah’a gönülden yönelip, hata ve günahlar için af dilemek gerektiğinin altını çizen Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, şu ifadeleri kullandı:
"Rahmet mevsiminin öncüsünün Regaip olduğunu bilerek, kendimizi şöyle bir gözden geçirip, kişisel bir muhasebe yapmalıyız. Regaibi fırsat bilerek yaşlıları ve hastaları ziyaret etmeli, öksüz ve yetimleri sevindirmeli, ihtiyaç sahibi insanların ellerinden tutmalıyız. Milletimizin ve Ülkemizin birliği, dirliği için bol bol dua etmeliyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Regaip Gecesini tebrik eder şehrimize, ülkemize, İslam alemine güzellikler getirmesini diliyorum."