FİB Haber tarafından her yıl düzenlenen "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde"Yılın Devlet Adamı ve siyasetçisi ödülüne layık görülen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ile İbrahim Uysal önümüzdeki günlerde bir araya geleceği belirtildi.

FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ile İbrahim Uysal önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelerek hem kendisiyle kısa bir görüşme yapacaklar,hemde Anadolunun en prestijli ödül töreni olan Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesine ilişkin olarak,Yılın Devlet Adamı ve Siyasetçisi Plaketleri Takdim edecekleri belirtildi.

Hatırlanacağı üzere daha öncede  Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özel davetlisi olarak FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ile İbrahim Uysal bir araya gelerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüştüler. 

İşte o eski arşic haberimiz...
FİB Haber Başbakan Erdoğan İle Buluştu!

İstanbul Sütlüce Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen ve Mynet,Haber7, Bugün, Sabah,Hürriyet, Zaman,Dha, F5haber,Cihan,doğan,AA,Memleket Haber gibi 60 civarında Türkiye nin seçkin İnternet Medyası Gazeteci leri ile Haber siteleri temsilcilerinin katıldığı toplantıya FİB Haber özel davet edildi.

 AK Parti Genel Merkez ve Başbakanımız Sayın Recen Tayyip Erdoğan’ın özel Davetlisi olarak Anadolunun yükselen sesi Nevşehir in Gururu olarak sitemiz FİB Haber adına da Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal da yer aldılar.

Türkiye genelinde yerel anlamda sadece FİB Haber davet edilmesinin yanında, Yine Nevşehir’den de sadece FİB Haber yer aldı.

Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Haberleşmeden sorumlu Devlet Bakanı Binali Yıldırım,Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Uluslar arası Organizasyonlardan sorumlu Başkoordinatörlük görevi yapan Mehmet Atalay,Eski Milli Eğitim Bakanı şimdi Ak Parti Genel Merkezinde Genel Başkan yardımcılığı ve basın tanıtım medya sorumlu başkanı Hüseyin Çelik katıldılar..

Başbakan Erdoğan, İnternet Medyası Temsilcileriyle zirvede buluştu. İşte zirvenin detayları.Başbakan Erdoğan, İnternet Medyası Temsilcileriyle zirvede buluştu onlardan demokratik açılıma destek istedi.Erdoğan "İnternet medyasının gücünün farkındayız, artık anaların ağlamaması için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var.. O yüzden desteğinizi bizden esirgemeyin daha güzel günler yaşayalım" dedi.. Başbakan Erdoğan toplantıya gecikmeli olarak katıldı. İnternet Medyası temsilcilerinin elini tek tek sıkan Erdoğan daha sonra konuşmasına başladı.

 

FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ile İbrahim Uysal Toplantı bitiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüler.