10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Forum Kapadokya Müdürü Ersin Bal’ın ev sahipliğinde, bu akşam saat 19:00’da TNR Restoran’da düzenlenen yemekte Nevşehir den çok sayıda Basın Emekçisi yer aldı.Yemeğe FİB haber Merkezini temsilen Genel Koordinatör İbrahim Uysal katıldı.

Forum Kapadokya Müdürü Ersin Bal burada yaptığı konuşmasında Dünya Gazeteciler Gününüzü kutluyorum dedi.Bal, Bugüne kadar bizlerle gerçekleştirmiş olduğunuz işbirliği ve bizlere verdiğiniz her türlü destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız dedi.

Nevşehir Gazetecileri adına Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer de yaptığı açıklamasında,Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak tüm basın çalışanı arkadaşlarımız adına Forum Kapadokya Müdürü Ersin Bal ve Forum Kapadokya Pazarlama Müdürü Aykut Bolat'a bu nazik davetleriyle bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz dedi.

Yemek sonrasında Forum Kapadokya Müdürü Ersin Bal Nevşehir Yerel Basınına Forum Kapadokya ya baskılı çeşitli hediyeler takdim etti.

Forum Kapadokya Müdürü Ersin Bal ve Forum Kapadokya Pazarlama Müdürü Aykut Bolat Başarılı yayıncılığı için FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ı tebrik etti.