Nevşehir Belediyesi tarafından geçen yıl içerisinde çeşitli mahallelerde 8 yeni dinlenme ve çocuk oyun parkı daha vatandaşların hizmetine kazandırıldı.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Mehmet Akif Ersoy   Mahallesinde 2, Bahçelievler, Sümer Mahallesi,350 Evler Mahallesi, Ragıp Üner Mahallesi,  Kıratlıoğlu Mahallesi  ve  Güzelyurt Mahallesi ‘nde de 1 er olmak üzere toplam 8 dinlenme ve çocuk oyun parkı hizmete kazandırıldı.

Nevşehir Belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından halen 350 Evler Mahallesi, Kıratlıoğlu Mahallesi,  İbrahimpaşa Mahallesi,  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ  Yaşlılar Lokali,   2000 Evler Tuzlu Su Parkı  ile Zübeyde Hanım Caddesi  47. Sokak üzerinde bulunan Şehit Murat Hamleci Parkı  ve  Güzelyurt Mahallesi ‘ndeki dinlenme ve çocuk oyun parkının da yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına getirildi.

Çevre düzenleme çalışmalarını da sürdüren Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü geçen yıl içerisinde Eczacılar Odası Konağı, Organize Sanayi Bölgesi ağaçlandırma,Kahveci Dağ Kent Ormanı’nda çim ekimi, Tapu Kadastro Müdürlüğü önündeki alanda çevre düzenlemesi, Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu çevre düzenlemesi,  JAKEM nizamiyesi önünde kaide yapımı ve çim ekimi , Gül Bahçe parkı yaya yolu yenileme,baskı beton yapımı,Kültür Parkı ve yaya yollarının yenilmesi ve park ön bölümünün bitkilendirilmesi, Kapadokya Kültür ve Sanat  Merkezi çatı duvarı yapımı ile yeşil alanların gübrelendirilmesinin yanı sıra  çimlerinin biçilerek temizlenmesi  çalışmalarını yaptı.