TC. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Esnaf Odaları Başkanları ile bir araya gelerek Nevşehir esnaf ve sanatkarların sorunlarını istişare etti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; "‪Ticaret Bakanlığımızın Esnaf sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan şehrimizi ve bizleri ziyaret etti. ‪Oda başkanlarımızla beraber şehrimize ve şehrimizin esnaflarına dair fikirlerimizi değerlendirdik.‬ ‪İnşallah yeni dönemde esnafları çok daha güçlü bir şehir olacağız." dedi.

Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'da; "Kendisinin de Kırşehirli olduğunu belirterek aynı toprağın insanları olarak hemşehrisi olarak gördüğüm AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'yı ziyaret ederek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde kendilerine ve ekibine başarı dileklerimizi ilettik. Nevşehir’e hizmet yolunda elimizden gelen her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirdik" dedi. 

Erkan, "Yine Nevşehir ziyaretimiz kapsamında Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı, Başkan Adayı Rasim Arı ve Esnaf Odaları Başkanlarımızla birlikte Nevşehir esnaf ve sanatkarların sorunlarını istişare etme fırsatı bulduk. Ev sahipliği için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.