NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine yeni atanan İsmail Yoldaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran’a daha önce 6 yıl süreyle görev yaptığı Bitlis ilinde müdürlük olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş, ilimizdeki Sivil toplum kuruluşları ile de birlikte önemli çalışmalara imza atmayı planladıklarını dile getirdi.

Yoldaş, “Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ziyaretinden son derece memnun olduk. Biz onlar için varız. Onların toplum içerisinde daha ferah bir yaşam sürdürmeleri öncelikli hedeflerimiz arasında olacak. Tüm engel gruplarındaki vatandaşlarımız bizim önemli ve değerli. Son dönemlerde yapılan yasal değişikliklerle haklarında ciddi ve olumlu değişmeler yaşandı. Bize düşen görevleri onlara hızlı ve etkin bir şekilde sunmak için biz burada varız” diye konuştu.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak ilimizde göreve başlayan İsmail Yoldaş ve müdürlük personeline hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Kemikkıran, “İdrak edeceğimiz ramazan-ı Şerefimiz hayırlı olsun. Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüze atanan İsmail Yoldaş’a başarılar diliyoruz. Hakikaten yürütecekleri görev vebal isteyen önemli bir görev. Bundan önceki il müdürlerimizde ilimizde bulunan engelli derneklerimizle önemli işlere imza koydular. Bundan sonraki süreçte de bu başarılı çalışmaların devam ettirilmesi en büyük temennimiz” şeklinde konuştu.