Göreme Beldemiz Avanos yolu üzerinde yapılan yol çalışmasında teknik  düzenlemeler tamamlanarak sona gelindi.

Göreme-Avanos yolu üzerinde yaklaşık beşyüz metrelik alanda gidiş ve geliş yönlerinde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Geçici terminal alanı olarak kullanılacak olan kısımın rahatlatılması ve mevcut yolun daha da iyileştirilmesi çalışmalarında Belediyemiz ve İl Özel İdaresi ekiplerinin aralıksız çalışmaları sonucunda büyük bir kısmı tamamlanarak eksikler giderildi.

Beldemizin girişini trafik yönünden daha da rahatlatacak bu çalışma ile birlikte yapılacak çevre ve peyzaj çalışmaları ile de daha güzel bir görünüm ortaya çıkmış olacak.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, çalışmaların çok kısa bir süre sonra tamamlanarak yolun iki yönlü trafiğe açılacağını belirterek, “Beldemizde güzel çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız her çalışma vatandaşımız için binlerce insanın ekmek yediği turizm sektörü içindir. Burada yaptığımız çalışma da yine beldemizin girişinin daha sağlıklı bir hale getirmek, düzenlemek ve daha da güzelleştirmek için. Vatandaşlarımızın desteği bizleri her zaman mutlu ediyor yaptığımız çalışmalarda. Bu çalışmamızda da vatandaşımızın göstermiş olduğu destek ve anlayışa da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Asfaltlama çalışmalarının ardından yol iki yönlü olarak trafiğe açılacak.