Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Gülşehir Belediyesi Ulaşım Ltd Şti ile Kum ve Çakıl Ocağı İşletmesinde çalışan üyelerini kapsayan toplu iş sözleşmeleri üyelerin yoğun ilgi gösterdiği bir tören ile imza altına alındı.

Törene Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, HAK-İŞ Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu, Şube Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal, belediye yetkilileri ve üyeler katıldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi gereği üyelerin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli artışlar yapılırken aynı zamanda 52 günlük ikramiye de kazanımlar arasına girdi.

Başkan  Fatih Çiftçi'ye Teşekkür

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, "Toplu iş sözleşmelerimizin imza altına alınmasında katkılarından dolayı başta Gülşehir Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatih Çiftçi'ye ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmelerimizin üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Biz Yaptık Yine Biz Yaparız…

AK Parti Gülşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatih Çiftçi'de yaptığı açıklamasında; "Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Belediyemiz Ulaşım Ltd.Şti ile Kum ve Çakıl Ocağı İşletmemiz personellerimizi kapsayan toplu iş sözleşmemizi personellerimiz ile birlikte imzaladık.  Toplu İş Sözleşmemiz, sendikamız hayırlı olsun..." dedi.