Gülşehirde yönetici atama süreci bu hafta tamamlanıyor.Müdür yardımcısı boş olan okullar için müracatlar dün itibari ile alındığı, işlemlerin ivedilikle tamamlanacağı söyleniyor.
Gülşehir de bu seferki yönetici atamaları birçok süprizide içine aldı.En büyük süpriz Karavezir İlkokulu'nda yaşandı.
Karavezir İlkokulu müdür yardımcısı İbrahim Uludağ'a bu süreçte görev verilmedi.Gülşehir'de ki eğitim kurumlarının her kadeemesinde  görev alan,Atatürk İlkokulu müdür yardımcılığı,öğretmenevi'nin kurulması ve müdürlüğünün yürütülmesi,Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan ve 4 yıldır da Karavezir Müdür Yardımcılığı görevini yürüten, Eğitim-Birsen'in en eski üyelerinden biri olan Uludağ'a tekrar görev verilmemesi, okul velilerince ve öğretmen camiasında şok etkisi yarattı.
Karavezir İlkokulunda çalıştığı süre zarfında, ilçe ve ilçe dışında yapılan sınav ve yarışmalarda Gülşehir'in gururu olan Karavezir İlkokulu öğrencilerinin başarıları,öğrenci velileri ile kurduğu iletişimin farklılığı,idarecilikte gösterdiği başarının dikkate alınmaması,görevlendirme kriterlerinin neler olduğu,akıllarda(neden?)sorularının muattabı oldu.
Herkesin ortak yaklaşımı, bukadar yıl idarecilik yapan bir öğretmenin,tekrar sınıfa döndürülmesi,okutacağı öğrencilere ne kadar verimli olabilceği ve o öğrencilerin vebalinin kime ait olacağı konuşulmaya başlandı.
Yönetici atamalarında yaşanan diğer bir süpriz örnek ise Ümüş Kantarcı oldu.Sevim Erdoğan Öz İlkokulu ve Tuzköy ortaokullarının müdürlüğünü yapan,görev yaptığı okulların başarısı için canla başla çalışan,Kantarcı'nın Abuşağı Ortaokulu müdür yardımcılığına görevlendirileceği şaşkınlık yarattı.
Diğer bir süpriz de Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman da yaşandı.Yıllarca Tuzköy İlkokulu müdür yardımcılığı ve Atatürk İlkokulu müdür yardımcılığı yapan Yaman'ın Abuşağı İlkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirileceği dikkat çekti.

İşte görevlendirileceği bilgisine ulaşılan diğer müdür yardımcıları

Yalçın Aslan-Karavezir İlkokulu
Fahrialem Eraslan-100.Yıl Ortaokulu
Muammer Aslan-Karacaşar Ortaokulu
İsmail Köylü-Halk Eğitim Merkezi
Nail Yalçın-S.Erdoğan Öz İlkokulu
Korel Yılmaz-Atatürk İlkokulu