Nevşehir’in Gülşehir ilçesine gülşehirli girişimci Hasan Bucak tarafından yüzme havuzu yapılacak.
 
Gülşehir ilçesinde daha önce bir çok yenilikci işleri yapan girişimcinin yapacağı havuzun son derece modern bir tesis olan yarı olimpik yüzme havuzunun ilçenin sosyal yaşamına büyük katkı sağlaması bekleniyor...
 
 
Proje aşaması bitirilen havuz için arsa içinde bir adet konaklama , yemek , cafe tarzı bir mekan, çocuklar için havuz , ördek havuzu, ördek ve gaz hayvanlarının yeri ve bir adette olimpik bir havuz bulunuyor.
 
Proje içeriğine göre isteyen aileler piknik yapabileceği gibi isteyen kişiler ise uygun bir ücretle havuzdan yararlanabilecek.
 
Çok yakında başlanması planlanan iş yeri için Haber Gülşehir haber Merkezine konuşan girişimci Hasan Bucak , İlçede ve çevredeki ilçelerdeki insanların özellikle yurtdışında ikamet edip Türkiyeye tatile gelen bizim gurbetci olarak söylediğimiz insanlara hizmet etmek için böyle bir proje çalışmasını başladık. Projemiz çizildi. Çok yakında gerekli izinlerini aldıktan sonra inşaat aşamasına geçeceğiz. Tahminlerimize göre Nisan sonu Mayıs ortası gibi kullanıma hazır etmeyi düşünüyorum dedi.