Nevşehir'de hacı adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Konuya ilişkin Havva Turizm Umre ve Hac Organizasyonu Nevşehir Şubesi'nden yapılan açıklamada hac kuralarının, 09 Ocak Perşembe günü saat 21:00'de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda çekileceği duyuruldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleşecek 2020 hac kuraları için vatandaşlarin araştırmaları ilgiyle devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı takvimine göre hac kuraları 09 Ocak Perşembe günü saat 21:00'de çekilecek ve hacı adayları için bu anlar heyecanlı dakikalara sahne olacak.

Kurada 'Kesin Kayıt Hakkı' elde edenler, 13-24 Ocak 2020 tarihleri arasında kayıtlarını yaptıracaklardır. 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 08:00'den itibaren www.hac.gov.tr adresindeki “Kesin Kayıt Belgesi" linkinden e-Devlet kimlik doğrulama sistemi ile kendilerine ait e-Devlet şifreleriyle giriş yaptıktan sonra “Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonunu" veya “Acenta Organizasyonunu" tercih ederek “2020 Yılı Hac Organizasyonuna Kesit Kayıt Yaptırabilir" belgesini alacaklardır.​

Kura, hacı adaylarının kayıt yaptırdıkları iller bazında “Oda Tercihli” veya “Otel Tercihli” hac konaklama türlerinde sıralamaya konulmaları şeklinde çekilecek. Kura sonuçlarında asil ve yedek tasnifi yapılmayacağı gibi Diyanet ve acente ayırımına da gidilmeyecek.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.

Unutmayın! Havva Turizm kutsal topraklara gitmek isteyen Hacı adaylarına faizsiz kredisiz özel ödeme imkanı ile hac imkanı sunuyor...

Havva Turizm Umre ve Hac Organizyonu Nevşehir Şubesi

Adres: Yeni, Lale Cd. NO34/1, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir

Telefon: (0384) 213 45 50