Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Temsilciliği ve Caner Optik arasında indirim anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmada Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine ve 1.derece yakınlarına Caner Optik´ten alacakları tüm hizmetlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı M.Fatih Mutlu;“Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın üyeleri için başta hak ve kazanım mücadelesi sürdürürken, diğer yandan sosyal ve ekonomik alanlarda da avantajlı çalışmalar içerisinde yer almaktadır. Bu anlamda birçok yerel ve ulusal işletmelerle üyelerimize indirimli anlaşmalar yapıyoruz. Bu çerçevede, Nevşehir ilimizin güzide kuruluşlarından olan Caner Optik ile üyelerimizin ve 1.derece yakınlarının yararlanabileceği yüzde 50 oranındaki indirim anlaşmasını imzalamış bulunmaktayız. Bizlerle bu anlaşmayı yapan firma yetkilisi Caner Aker beye teşekkür ediyoruz. Yapılan anlaşma üyelerimize hayırlı olsun.” dedi.

Caner Optik yetkilisi Caner Aker ise; “ Hak-İş Konfederasyonu ile böyle bir anlaşma yapmak bizim için mutluluk vericidir. Bizleri tercih eden Hak-İş Konfederasyonu camiasına teşekkür eder anlaşmanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.” ifadelerinde bulundu.