NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in yerli otobüs taşımacılığı firması Nevşehir Seyahat geçtiğimiz yıl 140 bin yolcuyu sevdikleriyle buluşturdu. Firmanın bu yıl ki hedefi 200 bin yolcu sayısına ulaşmak.

Nevşehir’in tek yerli otobüs firması Nevşehir Seyahat 63 yıla kadar uzanan tecrübesiyle yolcu taşımacılığında Kapadokya’nın Markası.

Antalya, İstanbul, İzmir Denizli, Aydın, Muğla, Pamukkale, Adana, Tarsus, Osmaniye, Nizip, Gaziantep, Şanlıurfa, Siirt, Hakkari, Şırnak gibi Türkiye’nin dört bir yanına Nevşehirlileri büyük bir özenle taşıyan Nevşehir Seyahat 2012 – 2015 son model otobüsleriyle Nevşehir’e hizmet veriyor.

2014 Yılında 140 bin yolcuyu sevdiklerine ulaştırdıklarını belirten Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, 2015 yılındaki hedeflerinin yolcu sayısını 200 bine ulaştırmak olarak açıkladı.

Bilimsel araştırmalara göre; gezme ve görmenin insanı yalnızca bilgili değil, aynı zamanda açık fikirli yaptığını ifade eden Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, “Yani, biz sizleri bir yerden bir yere taşırken sadece sevdiklerinize ya da işinize kavuşturmuyoruz, beraberinde yeni ufuklar açıyoruz. Kültür hizmeti de veriyoruz. Uygun zamanda, doğru yatırım kararlarını vererek sürekliliği sağlamak ve faaliyetlerinden sağlanan kaynağı yeniden verimli yatırım araçlarında değerlendirmek vizyonundayız. Firmamız 1952 yılında Kervan Saray olarak yolcu taşımacılığı hizmetine başlamıştır. 1978 yılında Lale seyahat olarak hizmetlerine devam eden firmamız 1988 yılında Nevtur turizm olarak hizmetimizi sürdürmüştür. 2005 yılında ise Genel Kurul kararı ile şimdi ki ismi ve ünvanı ile Nevşehirliler Seyahat olarak konuklarımıza hizmet sunmaktayız. Konuklarımızın tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, güvenli ve rahat bir yolculuk yapmalarını sağlamak, kendimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Bunu başarmanın yolu, yenilikçi  önerileri cesaretlendirecek eğitimlerle çalışanlarımızın şirketimize olan bağlılıklarını artırmak, takım ruhu ile verimlilik ve hizmet kalitesini yükseltmek tek hedefimiz” diyor.

28 Otobüs ile Nevşehir halkına hizmet veren Nevşehir Seyahat, 6 otobüsünde ise Suit koltuk uygulaması yapıyor.