Birbirinden güzel ve zengin çeşit gelinlik modelleriyle Nevşehir'de hizmetinizdeyiz. Kaliteli ürünü ekonomik fiyata bulabileceğiniz tek adres STAR gelinlik yeni sezon ürünleriyle sizleri bekliyor...

Nevşehir'in en gözde gelinlik modellerine sahip ve 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Star Gelinlik Ümit YÜCEL evlilik hazırlığı yapan genç kızlara kaliteli ve ekonomik bütçelerine son derece uygun fiyatlarla hayallerini süsleyen gelinlikleri takdim ediyoruz. 250 TL den başlayıp 2500 TL ye varan fiyat aralıklarında gelin adaylarına sunulan gelinliklerin piyasa şartlarında en uygun şekilde müşterilerimize sunuyoruz. 

''10 yıla yakın bir süredir Nevşehirimizde hayatlarının en önemli döneminde, hayallerine uygun bir gelinlik arayanların mutlaka ama mutlaka firmamıza bir uğramalarını tavsiye ediyoruz.

Hem ürün çeşitliliğimize, hemde fiyatlarımıza son derece güveniyoruz. 800 metrekaralik oldukça geniş mekanımızda gelin adaylarımıza sadece gelinlik değil, damat adaylarımızada damatlık, kına malzemeleri, abiye çeşitleri gibi ürünlerimizlede hizmet veriyoruz.

http://www.stargelinliknevsehir.com/urunlerimiz.php

'' Bize uğramadan gelinlik almayın''

 
Gelinlik, Kınalık, Abiye & Damatlık
Satış ve Kiralama

 
 
İle HİZMETİNİZDEDİR.

STAR GELİNLİK NEVŞEHİR
Tel: (0384) 213 8652
Gsm:(0538) 255 2282
E-Mail: [email protected]

Adres: Gazhane Caddesi Cami Cedit Mahallesi No:8 Nevşehir Merkez




Gelinlikler Star Gelinlikten, Organizasyonu FİB Ajans'tan!