Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Nevşehir milletvekili adayları ve il yönetim kurulu üyeleri, gazetemiz FİB Haber'e nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜDA 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mahmut Kaya ve Kemal Ahmet Dağyiren gazetemiz FİB Haber'i ziyaret ederek, gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ile görüştü.

Nevşehir 1.sıra Milletvekili adayı Mahmut Kaya, ziyarette yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu kapsamda Nevşehir'in en çok takip edilen yayın kuruluşu olarak www.fibhaber.com u da ziyaret ettiklerini kaydederek, FİB Haber gazetesinin Nevşehir basın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu, doğru, etik ve etkili bir habercilik yaptığını söyledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Uysal ise, "FİB Haber olarak Nevşehir'in sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, "Sorunları gündeme getirmede ve çözüm bulmada üzerimize düşeni ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını ifade eden Kaya, amaçlarının Bu yıl ilk kez Türkiye genelinde 27. dönem milletvekili seçimlerine katılacak olan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Hüdapar’ı halka tanıtmak olduğunu ve meclise girerek halka meclisten hizmet etmek istediklerini söyledi.