NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Personeli, sendika temsilciliği tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dursun, ilçede kurulan iftar çadırının amacının dışına çıktığını, bu nedenle bu yıl iftar çadırı kurmak yerine belirlenen ihtiyaç sahisi ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi. 

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Gülşehir Belediyesi Geleneksel İftar Yemeği’’nde 105 personel bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve personelin tamamına yakını yemeğe katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Dursun ise; geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin, personelin bir araya gelmesinde önemli bir organizasyon olduğunu vurgulayarak ‘Burada siz değerli mesai arkadaşlarımla birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu en kalbi duygularla belirtmek isterim.

Toplu İftar yemeklerinde yaşanan alışıla gelmiş birkaç iş adamı ve bildik isimlerle birlikte yenen yemeklerden ziyade, burada görüldüğü gibi bütün işçi arkadaşların bir arada olmasını daha anlamlı buluyorum. Belediye olarak 4 yıldır düzenlenen İftar Çadırı’nın da amacından çıktığını belirten Başkan Dursun, İftar Çadırı yerine gıda yardımının daha faydalı olacağını düşünerek, bu yıl 500 kişiye gıda yardımında bulunduklarını belirtti.